17 Mart 2013

Pazar ganimetlerim;))

Aaaa bizim pazarın Mango jeanlarini ben bütün kış toplamışım ne güzel yazlık parçalar yapmışım hem de minik minik fiyatlara:)))))Öyleyse ne diyoruz yaz gelsin bunlar bir an önce giyilebilsin ama yaaaaa.....hımm bir şey daha var alınmış kilolar onlar nolcak? ;)

8 yorum:

  1. :)) verirsin canım hepsi çok yakışmış fazlalıklar belli olmuyor sıkma canını:) birbirinden güzeller ama alt ortada ki tulum galiba onu bi başka sevdim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet fazlılıkları saklayabilmenin derin hazzı ile şimdilik mutluyum Etkaca:)tulumlara geçen yaz alıştık iyice ondan görünce kaçırmayayım dedim:)

      Sil
  2. Hepsi de çok güzel yakışmışlar. İyi günlerde giyin. Fazlalıklar nerede ben göremedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol Hülyacım daha iyileri senin olsun;)fazlalıklar bi görünüp bi görünmeyen gizli kameralar gibi;))))))bi elbisede var diğerinde sanki yok;)

      Sil
  3. Hepside cok güzeller cok yakısmıslar bende istiyorum 4 ve 6dan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler Hicran Öztürk ufak defoları var söyleyeyim;))

      Sil
    2. Ama okadar güzellerki insan görmez o ufacık defoları
      Pazardanmı aldınız
      Bizim buralarda hiç yok böyle şeyler bütün mağzalarda aynı kıyafetler

      Sil
    3. Ankara da yaşarken ben de pazardan kıyafet fikrine pek sıcak bakmazdım zaten böyle parçalarda sanmam ki olsun.Ama Akçay ve Dikili deki yıllarım pazarın güzelliklerini gösterdi bana:) yazın süper elbiseler buluyorum üstelik bazıları sadece bir tane, tarz bir sürü kıyafet oluyor ama tabiki her zaman değil bir de seçici olmak lazım:))bunları yaz sonu sezon biterken bulmaya başlamıştım eee bayağıda parça biriktirmişim;))

      Sil

Bu konuda sen neler düşünüyorsun?Eğer blogger değilsen ''anonim''şeçeneğini tıkla ne düşünüyorsan yaz lütfen..